Gastroprojekty a gastrostudie

Specializujeme se na projektování kuchyňských provozů pro školy, nemocnice, domovy seniorů, podnikové jídelny, hotely a restaurace.

Naše projekty kladou důraz na úsporu energií, vody, surovin i pracovních nákladů a splňují veškeré podmínky pro získání dotací díky efektivnímu řešení. Používáme zařízení, která vyžadují menší prostor, vzduchotechniku a přinášejí nižší investiční i provozní náklady.

Standardně obsahuje projektová dokumentace tyto části:

  • Návrh rozčlenění, dispoziční řešení, specifikace a rozpočet kuchyňského provozu
  • Výkresy připojovacích bodů pro elektroinstalace, vodoinstalace, plyn, vzduchotechniku a stavební úpravy
  • Technickou zprávu s provozně-technologickým popisem řešení

Studie a projekce gastroprovozů

Náš tým čtyř projektantů s odbornou podporou kuchaře-technologa má od roku 1994 rozsáhlé zkušenosti s návrhy moderních a efektivních kuchyní. Ročně zpracováváme přes 60 gastroprojektů, přičemž velká část z nich získává úspěšně dotace. U rekonstrukcí stávajících provozů využíváme naše odborné znalosti ještě intenzivněji než u projektů nových kuchyní. Veškeré práce probíhají v souladu s aktuálními hygienickými a stavebními normami, jsou praktické a odpovídají potřebám zákazníků na základě konzultací.

S NÁMI SE DOMLUVÍTE.

Přesvědčte se sami.

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: